Traducatorii nostri autorizati garanteaza Traduceri de calitate
Cu noi perfectiunea este atinsa
Daca nu ai un avantaj competitiv, nu concura.

Servicii de traducere de calitate la preturi competitive?
Noi suntem solutia!

Sunteti interesat de servicii de traducere de calitate la preturi competitive? Doriti seriozitate maxima si profesionalism? Noi suntem solutia!

Biroul de traduceri Perfect Trad va ofera servicii de traducere in regim normal si in regim de urgenta, traduceri notariale dintr-o limbă străină în limba română, din limba română în limba străină, dintr-o limbă străină în altă limbă străină in domenii precum: juridic, tehnic, IT, economic, medical si farmaceutic, etc.

PerfectTrad va pune la dispozitie interpreti foarte bine pregatiti pentru toate tipurile de evenimente: conferinte, sedinte, seminarii, notariat, etc.

Asiguram si legalizarea notariala, in cazul in care este necesar, a documentelor traduse, cat si servicii de corectura text, traducerile fiind verificate ulterior de catre un traducator autorizat, specializat în domeniul din care face parte documentul. Mai mult decat atat, confidentialitatea documentelor care ne sunt incredintate spre a fi traduse reprezinta pentru noi o obligatie morala si juridica.

PerfectTrad asigura deasemenea si servicii de tehnoredactare si tiparire.

Cere o estimare de pret

Nume:
Email:
Din limba
In limba
Numar pagini
Traducere Corectura
Descriere proiect:
*Pentru o evaluare precisa va rugam sa completati toate campurile